Aplikacija za narudžbu

Prateći specifične potrebe u fazama izrade namještaja, Drvodom ide korak dalje kako bi omogućio efikasnost u radu naših partnera. Zato vam s ponosom predstavljamo novu aplikaciju DD Online koja postaje vaš inovativni partner u projektima izrade namještaja po mjeri.

DD Online aplikacija dizajnirana je kako bi zamijenila dosadašnje slanje mjera za rezanje materijala putem maila ili osobnog dolaska u poslovnice Drvodoma. Time se trudimo pojednostaviti i optimizirati radni proces svakoga tko se bavi izradom namještaja, jer će odsada slanje mjera biti brže i praktičnije.

Aplikacija je pregledna i korisnički prilagođena, što između ostalog znači da u svakom trenutku možete saznati status narudžbe bez potrebe za direktnom komunikacijom, ali i pregled svih prošlih narudžbi - na jednom mjestu.

Budući da je aplikacija dostupna na mobilnim uređajima i desktop računalima, možete upravljati narudžbama s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. Ova mobilnost omogućava da ostanete povezani s vašim poslom, ali i da brzo reagirate na bilo kakve promjene ili zahtjeve.

Uvođenjem novog alata želimo pružiti fleksibilnost koja je poželjna u vašem i našem poslovanju, bez kompromisa za kvalitetom.

Otkrijte potencijal DD online aplikacije i iskoristite priliku za jednostavno i sigurno upravljanje projektima izrade namještaja po mjeri.

Pogledajte aplikaciju