O nama

Vaš pouzdan partner za proizvodnju pločastog namještaja po mjeri

Misija

Naša primarna svrha je maksimizirati zadovoljstvo naših kupaca, te što brže i efikasnije odgovarati na njihove želje i potrebe. Naglasak u poslovanju dajemo na širokoj ponudi kvalitetnih proizvoda različitih cjenovnih razreda uz vrhunsku uslugu po kojoj smo prepoznati na tržištu.

Vizija

Želimo i dalje unaprijeđivati naše poslovanje te držati korak sa savremenim svjetskim trendovima i standardima, uz zadržavanje vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh. Naša vizija je da kvalitetnom ponudom, znanjem i iskustvom zadovoljimo sve potrebe proizvođača pločastog namještaja u regiji.

Drvodom d.o.o. osnovali smo 2002. godine da kupcima osiguramo visokokvalitetne materijale za proizvodnju pločastog namještaja. Od tada do danas postali smo jedan od vodećih distributera u BiH sa mrežom drvnih centara u Sarajevu, Banjaluci, Tuzli, Bijeljini i Ljubuškom. Dugogodišnje iskustvo u obradi materijala, kvalitetni ljudski resursi, pažljivo birani dobavljači i partneri omogućuju nam da više od 20 godina profesionalno i kvalitetno servisiramo proizvođače namještaja u BiH, ali i krajnje kupce namještaja po mjeri. Naši prodajni centri, kao jedni od najvećih takve vrste u BiH, svojom ponudom i logistikom mogu zadovoljiti najzahtjevnije kupce u najkraćem roku.

Svi naši centri su opremljeni sa vrhunskim mašinama za rezanje, kantiranje i obradu pločastih materijala koji kupcima osiguravaju odličan kvalitet uz kratke rokove isporuke. Nudimo sve materijale potrebne za izradu pločastog namještaja, opremanje vlastitog doma, restorana, hotela i drugih poslovnih i privatnih objekata, a ponuda se kontinuirano proširuje novim i atraktivnim materijalima koje možete pronaći u našim prodajnim salonima. Osim materijala za uređenje enterijera, imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji i montaži ventilirajućih compact fasada proizvođača Fundermax.

Zašto je Drvodom vaš najbolji partner za proizvodnju pločastog namještaja

22
Godina iskustva
5
Distributivnih centara
2273
Broj zadovoljnih partnera
4100000
Obrađenog materijala (m2)