Usluge

Rezanje pločastih materijala

Drvodom pruža uslugu rezanja svih vrsta pločastih materijala na visokokvalitetnim CNC raskrajačima koji nam omogućuju da u najkraćem roku ispunimo zahtjeve naših kupaca. Dovoljno je da kupac donese mjere, a optimizaciju iskorištenja ploče, ukupnu potrošnju materijala, rok isporuke, kao i krajnju cijenu će u kratkom roku definirati sa prodajnim referentom u maloprodaji.
Rezanje ploča se vrši na vrhunskim kompjuteriziranim mašinama što omogućuje visoku razinu usluge, kao i kratke rokove isporuke.

Kantiranje ploča

Usluge ravnog kantiranja vrše se na savremenim mašinama sa predglodalima. Možemo kantirati širine od 8 – 54 mm. Vrhunska oprema i kvalitetan rad omogućuju kvalitet kantiranja koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

CNC obrada ploča

Kako bi što kvalitetnije odgovorio zahtjevima kupaca, Drvodom d.o.o., poslovnica Sarajevo, u ponudi ima usluge obrade materijala na CNC mašini. Usluge koje se mogu raditi na ovoj mašini su krivolinijsko rezanje ploča, bušenje rupa, tiplanje, urezivanje, falcanje, graviranje i drugo po zahtjevu kupca. Kupac svoje potrebe može sam definirati preko programa Auto Cad, u formatu DXF ili dostaviti nacrt sa označenim pozicijama u mm.

Tiplanje ploča

Kako bismo zadovoljili sve potrebe kupaca, nudimo i uslugu tiplanja elemenata za izradu kuhinja, plakara i ostalog pločastog namještaja. Uslugu tiplanja radimo na savremenim mašinama:

  • Automatska tiplarica GannoMat ProTec
  • CNC Biesse

Bušimo rupe za tiple, ekscentre, vijke-komfirmate, baglame i pločice, vodilice, ručkice... Sve što vam je potrebno da možete samostalno sastaviti svoj namještaj.

Za uslugu tiplanja potrebno je dostaviti skicu sa označenim rupama u mm.

Spajanje iverica

Za moderan namještaj je potrebno da pojedini elementi budu naglašeni i većih dimenzija od standardnih. Usluga spajanja iverice vam pruža mogućnost spajanja 2 iverice od 18 mm u jednu ploču koju možete koristiti za ploče stolova, police ili neke druge elemente koji zahtijevaju veću nosivost i ljepši vizuelni dojam.

Za uslugu spajanja iverice potrebno je dostaviti dimenzije željene ploče od 36 mm.

Bušenje rupa za spojnice

Drvodom nudi i uslugu bušenja rupa za spojnice kako bi naši kupci mogli na jednom mjestu dobiti namještaj po mjeri izrađen i doveden do faze montaže.